eFarmz
Onze maaltijdboxen
Bloemenweelde insectenbuffet door eFarmz Cycle en terre bio
Bio
Deel

Bloemenweelde insectenbuffet door eFarmz

Bloemenweelde insectenbuffet door eFarmz Cycle en terre bio
Bio
Deel

In het kader van de wereld biodiversiteitsdag op 22 mei werkt eFarmz samen met Cycle en Terre om je dit limited edition bloemmengsel aan te bieden.

Bloemenmengsel dat speciaal samengesteld is om insecten aan te trekken in de moestuin. Het bevat de volgende soorten: facelia, boekweit, zonnebloem, bernagie, lupine, alexandrijnse klaver, Perzische klaver, zomerwikke, rolklaver, dille, kaasjeskruid en hartgespan. Kleine wijzigingen in de samenstelling zijn mogelijk. Het mengsel bevat geen kruisbloemigen en kan dus gebruikt worden in een rotatie na een kolenoogst of groentes uit die familie. Het bevat stikstofbindende planten, wat interessant is voor de bodemverrijking. De soorten hebben een snelle groei, wat zorgt voor een goede bodembedekking en onkruidonderdrukking.

Deze zaden worden in mei en juni geplant en bloeien in juli, augustus en september.

30g/10m²

Te gebruiken tot:

Droog bewaren

Meer weten

Allergenen:lupine, zonnebloem, boekweit.

Cycle en terre

Cycle en Terre - dat zijn 228 coöperanten, 9 werknemers, 4 bestuurders en 7 kwekers-zaadvermeerderaars die er samen van overtuigd zijn dat zaden een essentieel onderdeel vormen van het landbouwsysteem.

Ze dragen bij aan de voedselautonomie door groenten te telen om daarna hun zaden te oogsten. Cycle en Terre denkt dat het essentieel is om te kunnen rekenen op lokale bronnen, in de eerste plaats voor de zaden die de basis vormen van onze voeding.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google