eFarmz
Onze maaltijdboxen
Shampoobar met lavendel Betree
Deel

Shampoobar met lavendel

Shampoobar met lavendel Betree
Deel

Lavendelshampoo bestrijdt haaruitval dankzij echte essentiële lavendelolie.

Ongeveer 50 wasbeurten.

Voor mooi en glanzend haar bieden de shampoobars van Betree je evenveel mogelijkheden als de natuur. Dankzij de zachte en zinnenprikkelende formules die de hoofdhuid respecteren, wordt je haar wassen een waar genoegen voor natuurlijk subliem en glanzend haar.

Op kamertemperatuur, droog en donker bewaren.

Maximale houdbaarheid: 12 maanden

.

Meer weten

Samenstelling: Sodium cocoyl isethionate, guimauvepoeder, kachur Sunghandipoeder, sinaasappelpoeder, plantaardige olie, essentiële citroenolie.

INCI-lijst: Sodium cocoyl isethionate, aqua, althaea officinalis root extract, brassica Nigra seed oil, kaempferia galanga root extract, citrus aurantium peel powder,lavandula angustifolia oil, sodium benzoate, potassium sorbate, geraniol, limonene, linalool.

Betree

Betree is een Belgisch merk van ecologisch verantwoorde cosmeticaproducten en werd opgericht door twee jonge Waalse studentes. De shampoos kennen allemaal dezelfde basis waaraan men dan verschillende biologische plantenpoeders toevoegt in functie van de voordelen die ze bieden.

Betree is opgericht in 2020 en kwam in Lasne in Waals-Brabant uit de startblokken in de garage van een van de oprichtsters.

Victoria en Charlotte zijn zich bewust van de huidige kloof tussen nul afval en de dagelijkse hygiënische producten en schoonheidsproducten, én van de aversie van veel mensen ten aanzien van deze ecologische cosmetische combinatie. Zij vonden het dan ook belangrijk om een product te ontwikkelen dat de twee kon samenbrengen en de heftigste tegenstanders over de streep trekken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google