eFarmz
Onze maaltijdboxen
Shampoo en douchegel voor het hele gezin (2-in-1) Biotop
Deel

Shampoo en douchegel voor het hele gezin (2-in-1)

Shampoo en douchegel voor het hele gezin (2-in-1) Biotop
Deel

De shampoo en douchegel voor het hele gezin van Biotop is een zachte wasbasis die de pH-waarde van de huid respecteert. Met biologische essentiële rozemarijnolie.

Ideaal voor het hele gezin dankzij het formaat van 1L en zijn 2-in-1 werking, want het is een shampoo en douchegel in één!

Meer weten

Samenstelling: Aqua, sodium lauryl sulfate, lauryl glucoside, coco-glucoside (and) glyceryl oleate, glycerin, lactic acid, rosmarinus officinalis leaf oil*, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium chloride.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Zonder bewaarmiddel.

Allergenen: Bevat limoneen en linalool die van nature aanwezig zijn in essentiële olie.

Biotop

Biotop, een Belgisch merk van ecologische onderhoudsproducten, wasmiddelen en cosmetica, werd opgericht in 1996 in het hartje van de Hautes Fagnes. Het is voor 100% een Belgisch familiebedrijf. De naam is ontstaan uit de samentrekking van "Bioafbreekbaarheid aan de top" maar staat ook voor "de biotoop” ("het milieu” in het Duits).

In 2012 nemen Elisabeth en Richard het bedrijf over. Ze maken er een persoonlijk project van en gaan verder met producten te ontwikkelen in Welkenraedt in de provincie Luik.

Met een team van zeven mensen biedt Biotop een gamma dat huid- en milieuvriendelijk is. De producten zijn ecologisch en doeltreffend, geconcentreerd, multifunctioneel en toegankelijk, waardoor ecologie rijmt met economie.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google