eFarmz
Onze maaltijdboxen
Deodorant - citrus & sage Nolla
Deel

Deodorant - citrus & sage

Deodorant - citrus & sage Nolla
Deel

Ecologisch verantwoorde deostick. De deodorant van Nolla is natuurlijk en doeltreffend en biedt 48 uur bescherming. Bovendien bevatten ze geen natriumbicarbonaat en aluminiumzouten!

Ontdek het citrus & sage-parfum: een zonnige geur die energie en levendigheid uitstraalt. De citrusvruchten geven deze geur zijn pit, verzacht door lichte noten van salie.

Maximale houdbaarheid: 1 jaar na productie

Op kamertemperatuur

bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Helianthus Annuus Seed Oil; Caprylic/Capric Triglyceride; Magnesium Hydroxide; Stearyl Alcohol; Zea Mays Starch; Hydrogenated Castor Oil; Triethyl Citrate; Zinc Ricinoleate; Diatomeceous Earth; Parfum; Cetearyl Olivate; Sorbitan Olivate; Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate; Tocopherol

Allergenen: /

Nolla

Nolla is een ecologisch cosmeticamerk dat werkt aan de ontwikkeling van vernieuwende en aangename producten, met respect voor het milieu.

De producten van Nolla worden sinds 2020 gemaakt in een atelier in Genval.

Enkele jaren geleden kreeg Gauthier een zelfgemaakte deodorant. Het was een deodorant in pastavorm die je met je vinger moest aanbrengen. Die was beslist milieuvriendelijk, maar weinig praktisch in gebruik. Daarop besliste hij er zelf een te maken die zowel praktisch, aangenaam en bovenal, echt doeltreffend is!

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google