eFarmz
Onze maaltijdboxen
Vaatwastabletten Eezym
Deel

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten Eezym
Deel

Met deze tabletten krijg je een schone vaat, natuurlijk en grondig gereinigd.

Producten van Eezym zijn 100% natuurlijk en gemaakt op basis van enzymen, voor een uitstekende doeltreffendheid.

Meer weten

Ingrediënten: Sodium carbonate, Sodium citrate, Sodium carbonate peroxide, Bentonite, Tetrasodium iminidisuccinate, Sodium sulfate, Sodium chloride, Amylase, Taed, Tetrasodium iminodisuccinate, Trisodium dicarboxymethyl alaninate, Ceteareth-25, Deceth-6, Tetrasodium glutamate diacetate, C9-11 pareth-8, Mentha arvensis leaf oil, Metasilicate de disodium pentahydrate, Sodium polyaspartate, Polysiloxane, Subtilisin, Zinc sulfate, Sodium carboxymethyl inulin, Talc

Producten van eezym zijn uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten.

Eezym

Weg met chemische producten die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Ontdek het nieuwe Eezym-assortiment, producten op basis van enzymen die gefabriceerd worden in Louvain-la-Neuve en garant staan voor een kraaknet huis … natuurlijk!

In het assortiment vind je alle schoonmaakproducten, voor vloeren, de badkamer, de vaatwasser, de wasmachine en ga zo maar door.

Waarom enzymen?

Enzymen zijn eiwitten van 100% natuurlijke oorsprong. Daarnaast is het een positief ingrediënt, want enzymen vervuilen niet en werken bovendien driemaal: ze reinigen je toestellen, je leidingen en uiteindelijk onze rivieren. Hoe vaker we ze gebruiken, hoe beter!

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google