eFarmz
Onze maaltijdboxen
Mosterdzaad pickles, must! MUST!
Veganistisch
Deel

Mosterdzaad pickles, must!

Mosterdzaad pickles, must! MUST!
Veganistisch
Deel

Verwen uzelf met de luxueuze smaak van Poor Man's Caviar, het gemarineerde mosterdzaad van must! die uw smaakpapillen zal doen spinnen. Een vleugje pit en zure toets maken het de perfecte aanvulling op salades, kaasplankjes, sauzen en vlees. Het is uw nieuwe geheime ingrediënt. Miauw!

Te gebruiken tot: 6 maanden

Droog bewaren, en na opening koelen.

Meer weten

Ingrediënten: Geel mosterdzaad, water, appelcider azijn, witte suiker, muscovado suiker, Gue´rande zout, specerijen (peper, karwij).

Allergenen:Mosterd.

MUST!

Tijdens de pandemie merkten Richard en Mathilde van restaurant Le 203 in Brussel dat hun ingelegd mosterdzaad een grote hit was bij hun afhaalgerechten. Dus boden ze deze kleine potjes te koop aan in het restaurant en deden ze een beroep op Dustin, een bevriende grafisch ontwerper, om hen te helpen bij het ontwerpen van het imago van het merk. Dit is het begin van het succes van Must Sauce.

Enkele maanden later creëerde Must nog vier andere sauzen die ondertussen verdeeld worden over heel België en Frankrijk.

Richard en Dustin, die elkaar ontmoetten toen ze in hun jeugd in hardcore punkbands speelden, brengen diezelfde punkgeest is alomtegenwoordig bij de otnwikkeling van hun sauzen. Ze streven ernaar om grenzen te verleggen en eenvoudige, unieke en nostalgische smaken met behoud van het hoogste kwaliteitsniveau.

Fuck Heinz, lang leve de onafhankelijke saus!

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google