eFarmz
Onze maaltijdboxen
Crackers - Quinoa Le Pain des Fleurs bio
Bio
Deel

Crackers - Quinoa

Crackers - Quinoa Le Pain des Fleurs bio
Bio
Deel

De delicate smaak van Boliviaanse Real Quinoa in een biologische glutenvrije sandwich, licht en knapperig, rijk aan magnesium!

Ten minste houdbaar tot: zie op de verpakking

Opslag: droog en beschermd tegen licht

Meer weten

Ingrediënten: Halfvol rijstmeel*, quinoameel* (40%), hele rietsuiker* (<2%), zeezout.

*van biologische landbouw.

Le Pain des Fleurs

Het verhaal van Le Pain des Fleurs begon in 2000 in Haute-Loire (Frankrijk). Boekweitzaden werden vermalen met een steenmolen om het meel eruit te halen om het in de toast te verwerken en het zijn knapperigheid te geven. In 2005 kreeg boekweittoast een extra boost dankzij Afdiag (Association Française des Intolérants au Gluten), die de glutenvrije garantie voor het product gaf. Het merk kreeg toen zijn huidige naam "Le Pain des Fleurs".

Sindsdien is het assortiment voortdurend uitgebreid met nieuwe smaken (uien, kastanjes, vijgen, quinoa), inclusief opties op basis van peulvruchten (groene linzen, kikkererwten), die rijker zijn aan eiwitten en ijzer. Aan de basis van het succes ligt een een eenvoudig recept: zoveel mogelijk granen gebruiken en zo min mogelijk ingrediënten toevoegen om het knapperige potentieel ervan te verbeteren.

Zelfs na 20 jaar en heel wat groei, blijven ze trouw aan hun oorspronkelijke missie: het beste uit de natuur halen en de basis bieden voor een gezonder dieet. Gegarandeerd vrij van gluten, noten, zuivelproducten, aroma's, eieren en gist, de sandwiches van Le Pain des Fleurs hebben het potentieel om iedereen te plezieren.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google