eFarmz
Onze maaltijdboxen
Spaghetti, Belgische pasta Belpasta
Deel

Spaghetti, Belgische pasta

Spaghetti, Belgische pasta Belpasta
Deel

Artisanale halfvolkoren pasta gemaakt in België door twee boeren met een passie. Heerlijk en zeer voedzaam, wij raden ze ten zeerste aan!

Je spaghetti bolognese smaakte nog nooit zo lekker!

De pasta Belpasta is artisanaal, de kleur en kooktijd kunnen per productie verschillen. Als de pasta aan elkaar kleeft, voeg dan wat meer kookwater toe.

Maximale houdbaarheid: 2 jaar

Droog en koel

bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Belgisch griesmeel van harde tarwe en water.

Allergenen: gluten

Belpasta

Belpasta is in de eerste plaats het verhaal van de vriendschap tussen Jean-Louis en François. Ze zijn al vrienden sinds hun schooltijd en worden gedreven door een gezamenlijke passie: “de liefde voor de aarde”. De ene is kweker in Vlaanderen, de andere is landbouwer in Wallonië.

Belpasta was aanvankelijk een beetje een gek idee, maar werd al snel een heel concreet project: met vereende krachten willen ze jullie borden versieren met kwaliteitsproducten. Vandaag nog meer dan gisteren is het beheersen van de hele productieketen heel belangrijk voor de toekomst van onze landbouw en ons milieu, maar evenzeer voor de gezondheid van de consument.

Belpasta bestaat in het talent van twee landbouwers die kwaliteitsvolle, lokale pasta’s van uitzonderlijke grondstoffen aanbieden.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google