Honingmosterd
Ambachtelijk bereide honingmosterd door Annick en Alain.
Heerlijk in een vinaigrette of bij een stukje vlees.
Maximale houdbaarheid: 1 jaar
Op kamertemperatuur bewaren
Détails
Ingrediënten: Mosterd op grootmoeders wijze met witte wijn (water, MOSTERDZAAD, witte WIJN (sulfieten) (6,7%), ciderazijn, zout, suiker, specerijen), honing.
Allergenen: mosterd, sulfieten
Reacties
Geen commentaar
Geef als eerste je mening
Dit vind je misschien ook leuk
Saveurs du Verger
Les Saveurs du Verger is een klein familiebedrijf dat diverse azijnsoorten, siropen, broodsmeersels, mosterd, oliën en andere delicatessen maakt. De eigenaars verwerken hiervoor enkel de vruchten, groenten en bloemen van de eigen boomgaarden. In 2004 hebben Annick en Alain Brasseur hun boomgaard in het dorpje Felenne, niet ver van Beaurain, gerooid en opnieuw aangeplant. Vandaag..