eFarmz
Onze maaltijdboxen
Honingmosterd Saveurs du Verger
Deel

Honingmosterd

Honingmosterd Saveurs du Verger
Deel

Ambachtelijk bereide honingmosterd door Annick en Alain.

Heerlijk in een vinaigrette of bij een stukje vlees.

Maximale houdbaarheid: 1 jaar

Op kamertemperatuur bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Mosterd op grootmoeders wijze met witte wijn (water, MOSTERDZAAD, witte WIJN (sulfieten) (6,7%), ciderazijn, zout, suiker, specerijen), honing.

Allergenen: mosterd, sulfieten

Saveurs du Verger

Les Saveurs du Verger is een klein familiebedrijf dat diverse azijnsoorten, siropen, broodsmeersels, mosterd, oliën en andere delicatessen maakt. De eigenaars verwerken hiervoor enkel de vruchten, groenten en bloemen van de eigen boomgaarden.

In 2004 hebben Annick en Alain Brasseur hun boomgaard in het dorpje Felenne, niet ver van Beaurain, gerooid en opnieuw aangeplant. Vandaag worden ze geholpen door hun zoon Arnaud die ondertussen een landbouwdiploma op zak heeft.

Met meer dan 50 variëteiten appelen, peren, pruimen, kersen, kruiden en eetbare bloemen hebben onze telers hun handen meer dan vol. Alain onderhoudt en beheert de boomgaard en zorgt voor de leveringen aan de partnerwinkels. Annick is verantwoordelijk voor de winkel en de verwerking van de oogst tot producten. Arnaud leent overal een helpende hand, maar werkt tegelijkertijd ook nieuwe ideeën uit, zoals de ciderproductie of de champignonteelt.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google