eFarmz
Onze maaltijdboxen Cadeaus
Crackers met ui, bieslook en Espelettepeper Yuma bio
Bio
Deel

Crackers met ui, bieslook en Espelettepeper

Crackers met ui, bieslook en Espelettepeper Yuma bio
Bio
Deel

Crackers met ui, bieslook en Espelettepeper van krekelmeel. Deze duurzame superfood bevat veel eiwitten en smaakt een beetje naar hazelnoot.

Deze crackers met krekelmeel zijn gemaakt voor fijnproevers die zichzelf willen verwennen en tegelijkertijd voor hun gezondheid en de planeet willen zorgen.

Maximale houdbaarheid: 10 maanden

Droog en donker

bewaren

In je kast vanavond dankzij onze Express-service!

Meer weten

Ingrediënten: Tarwebloem*, zonnebloemolie*, zonnebloempitten*, sesamzaad*, krekelmeel (3%), ui* (1,5%), zout, bieslook* (1,2%), Espelettepeper* (0,45%).

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: gluten, sesam. Kan sporen bevatten van melk, eieren, schaaldieren, weekdieren, mosterd.

Yuma

Gabrielle was al 10 jaar vegetariër en had last van de voedingstekorten die ze nooit helemaal kon compenseren met supplementen. In 2015 liep ze stage bij een Brusselse krekelkwekerij waar ze voeding op basis van insecten ontdekte. Ze ontdekte al snel dat insecteneiwitten de eenvoudige en tegelijkertijd ethische oplossing was waarnaar ze op zoek was!

Omdat ze besefte dat veel mensen iets willen doen om hun impact op het milieu te verkleinen, maar liefst zonder grote inspanningen, en zonder ook de psychologische barrière van het eten van hele insecten, ging ze nadenken over manieren om insecteneiwitten te introduceren in de normale voeding.

Zo werd Yuma geboren! Via lekkere en gezonde producten op basis van krekelmeel wil het bedrijfje consumenten stap voor stap vertrouwd maken met deze nieuwe superfood!

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je winkelwagen

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google