eFarmz
Onze maaltijdboxen
Tonijnfilets in olie Saboreal
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Tonijnfilets in olie

Tonijnfilets in olie Saboreal
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Tonijnfilets afkomstig uit de beugvisserij. De vis wordt gevangen met een hengel met een haak, zodat de gewenste soort met de gewenste grootte kan worden gevangen. Deze methode vermijdt dat andere vissen of schildpadden worden gevangen. Deze tonijnfilets worden ingeblikt in de Algarve, in de buurt van Olhão.

Maximale houdbaarheid: 5 jaar en na opening 4 dagen

Koel en droog bewaren en na opening koel bewaren.

Meer weten

Ingrediënten: tonijn (65%), ongeraffineerde Portugese olijfolie, zout.

78 g uitgelekt

Saboreal

SABOREAL en de authentieke smaken van de zee en het land ... Dat is het project van Vincent, een Belg die verliefd werd op Portugal en de uitdaging aanging om er een conserverie te openen. 

Conserveira do Arade is een project dat de kennis en knowhow van de Algarve op het gebied van het bewaren van vis nieuw leven wil inblazen. Dit artisanale conservenatelier verkoopt onder meer ‘petiscadas’, stukjes vis gemengd met de beste groenten en condimenten uit de regio.

De glaasjes van 100 gram zijn gemaakt van een selectie producten van vissers en landbouwers die hun omgeving en tradities respecteren. Ze zijn ideaal voor een apéritief onder vrienden, op een toastje als tussendoortje of als unieke saus voor een pastagerecht. Boa degustação! 

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google