eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kool-kimchi Itinéraire Bis Gourmand bio
Bio
Deel

Kool-kimchi

Kool-kimchi Itinéraire Bis Gourmand bio
Bio
Deel

Smaakt pikant. De inhoud goed aanstampen met proper keukengerei zodat het vocht naar boven komt, opnieuw afsluiten en in de koelkast bewaren.

Maximale houdbaarheid: enkele maanden

Koel bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: kool*, wortel*, appel*, gember*, look*, zeezout (3%), sojasaus*, rietsuiker*, lente-ui*, specerijen

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: soja, specerijen en condimenten

Itinéraire Bis Gourmand

Emilie en Pierre staan aan het hoofd van Itinéraire Bis Gourmand. Emilie is antropologe van opleiding. Sinds haar ontmoeting met Pierre, haar compagnon, is de nieuwsgierigheid van deze rasechte fijnproever naar de meest uiteenlopende culinaire werelden nog verder gegroeid. 

Deze fascinatie heeft Emilie ertoe aangezet om te starten met Itinéraire Bis Gourmand. Ze wil een plaats bieden waar alles samenkomt: traditionele knowhow, (nieuwe) creaties en het delen ervan met zoveel mogelijk mensen. Pierre verkent graag diverse culinaire werelden. Zijn ervaring met vegetarisch koken, gerechten uit de vier hoeken van de wereld, de Franse keuken en fijne patisserie hebben zijn vaardigheden nog aangescherpt, net als zijn passie voor smaak.

Itinéraire Bis Gourmand legt zich toe op oude technieken voor het bewaren van seizoensfruit en -groenten, maar wil die technieken vooral ook documenten en heruitvinden.

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google