eFarmz
Onze maaltijdboxen Pasen
Olijventapenade met citroen Aux Vraies Saveurs
Deel

Olijventapenade met citroen

Olijventapenade met citroen Aux Vraies Saveurs
Deel

Olijven van de beste kwaliteit, enkele kappertjes, een vleugje ansjovis en een subtiele specerijenmix: heerlijk op toast, bij groenten, charcuterie, kazen, koude schotels enz. De textuur en smaak zijn simpelweg uniek! 

Te gebruiken tot: 1 jaar

Na opening koel bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Olijven, olijfolie, citroen (sap, vruchtvlees, zeste), kappertjes, ansjovis, look, specerijen

De tapenades zijn artisanaal gemaakt, zonder toegevoegd zout.

Allergenen: specerijen, aromaten en condimenten.

Aux Vraies Saveurs

Ambachtelijk producent Stéphane Dethier biedt jou een gamma aan authentieke producten die op artisanale wijze zijn vervaardigd in zijn atelier in Huccorgne vlak bij Huy. Al zijn producten zijn ontwikkeld naar zijn smaken en inspiratie, maar hij is ook meer dan bereid om met Belgische, biologische seizoensproducten te werken. Voeg daar nog adembenemende smaken aan toe ... Bij eFarmz zijn we over de streep gehaald!

Meerdere ingrediënten vormen de kracht en de smaak van zijn mosterdsoorten en vinaigrettes; daslook (in het seizoen), Luikse stroop van een kleine ambachtsman bij hem uit de buurt (Siroperie Delvaux), Belgische mosterdzaden uit zijn streek, speculoos, 100% Belgische karamel. 

Aan zijn potjes zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd, noch kleurstoffen, bewaarmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. 

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google