eFarmz
Onze maaltijdboxen
Mix van gedroogde bospaddenstoelen (EU) Supersec bio
Bio Nieuw
Deel

Mix van gedroogde bospaddenstoelen (EU)

Mix van gedroogde bospaddenstoelen (EU) Supersec bio
Nieuw Bio
Deel

Mix van 4 soorten gedroogde wilde paddenstoelen: eekhoorntjesbrood, trompetten, cantharellen, paddenstoelen.

Gebruiksaanwijzing: Spoel en rehydrateer de paddenstoelen gedurende 10 minuten in lauw water, of direct in de pan met een glas water of bouillon en een klontje boter. Kook op middelhoog vuur 5 min afgedekt, daarna 10 min onafgedekt en op laag vuur, tot ze gaar en terug soeple zijn en licht gekleurd. Voeg tijdens het koken wat vloeistof toe indien nodig.

Champignons van Supersec zijn biologisch, vegan en glutenvrij.

Ten minste houdbaar tot: 1 jaar

Bewaren: droog

In je kast vanavond dankzij onze Express-service!

Meer weten

Ingrediënten: eekhoorntjesbrood*, hoorn des overvloeds*, cantharellen*, ridderzwam*

*van biologische landbouw

Allergenen: /

Zonder additieven

Supersec

Het verse product, maar dan zonder het water. 

De belangrijkste drijfveer van de Supersec-dynamiek is het volgende postulaat: het gedroogde product (zoals de paddenstoel) is geen lapmiddel voor het verse exemplaar, maar veeleer een betere versie van dat product. Het is niet minder, maar meer. Je hebt 12 tot 20 kg verse paddenstoelen nodig om 1 kg gedroogde paddenstoelen te maken (het goede gemiddelde ligt tussen 15 en 18 kg). De energiekosten voor het vervoer ervan worden daardoor aanzienlijk verminderd. Wanneer ze onder de juiste omstandigheden en binnen enkele uren na de oogst worden gedroogd, behouden ze hun aromatisch potentieel en hun voedingsstoffen en worden ze tijdens het vervoer niet beschadigd.

Paddenstoelen bevatten tussen 80 en 95% water, wat zowel hun smaak als hun nutritioneel potentieel verzwakt. Door dit water te onttrekken, worden de smaak en de voedingswaarden sterk geconcentreerd.

Overtuigd? Probeer dan de gedroogde (zwarte kers) en crunchy fruit- en groentesoorten (aardbei, kweepeer, pompoen, rode vruchten) voor kinderen klein en groot. 

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google