eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kratje clementines (ES) Naranjas Ché bio
Bio Laagste prijs
Deel

Kratje clementines (ES)

Kratje clementines (ES) Naranjas Ché bio
Bio Laagste prijs
Deel

Meer weten

Ontdek de clementines (Oronules-variëteit) van de familie Antelo (Naranjas Che). We hebben deze producent gekozen vanwege zijn transparantie, respectvolle kweekmethoden en familiaire instelling. Rechtstreeks van de producent naar eFarmz, gegarandeerd vers en traceerbaar. Geniet in alle rust van Sinterklaas !

*De kratten zijn van karton omdat het een 100% recycleerbaar materiaal is !

Naranjas Ché

Achter Naranjas Ché staan Guillermo en Gonzalo Antelo, boeren die al meer dan vijf generaties met zorg biologische citrusvruchten telen. Ze bieden een gevarieerd assortiment citrusvruchten aan, van sinaasappels tot clementines, citroenen en pompelmoes.

De boomgaarden van Naranjas Ché bevinden zich in Sagunto, in het hart van Campo de Morvedre, ten noorden van de provincie Valencia. Profiterend van het optimale klimaat in deze regio sinds de oudheid, is Sagunto de ideale plek voor de productie van de beste citrusvruchten. Deze stad, een mix van verleden en moderniteit, stedelijk en landelijk, vormt het decor waarin de heerlijke citrusvruchten van Naranjas Ché gedijen.

De citrusvruchten van Naranjas Ché komen rechtstreeks van de producent naar eFarmz, met de garantie van versheid en traceerbaarheid!
Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google