Gekleurde snijbiet
Witte, gele, groene, rode snijbiet: een explosie van kleur op je bord!
Niets gaat verloren, je kunt zowel de blaren als de stelen gebruiken.
Détails
Kook in een stoommandje, in kokend water of bak aan in een beetje olijfolie. Laat eerst de stelen garen en voeg pas later de blaren toe; die bereid je net als spinazie.
Snijbiet heeft tal van troeven voor je gezondheid. Het is een geweldige bron van kalium, magnesium en vitamine A. Daarnaast bevat de groente ook vitamine C, ijzer, koper, riboflavine, calcium en vitamine B6.
Reacties
Geen commentaar
Geef als eerste je mening
Dit vind je misschien ook leuk
Ferme de la Tortue
De groenten van de Ferme de la Tortue worden geteeld met respect voor de aarde. De enige gebruikte meststoffen zijn van organische oorsprong (compost, mest, gedroogd zeewier) of zijn volledig natuurlijk zoals steenpoeder. De productie gebeurt in volle grond en voor zomergroenten ook in kassen om het seizoen te vervroegen of te verlengen. Het..