eFarmz
Onze maaltijdboxen Cadeaus
Paarse knolraap primeur Coop. Interbio bio
Bio
Deel

Paarse knolraap primeur

Paarse knolraap primeur Coop. Interbio bio
Bio
Deel

Meer weten

Dit knolletje smaakt altijd: geraspt en op smaak gebracht als rauwkost of even aangebakken in een beetje olijfolie. Knolraap gaat perfect samen met gekarameliseerde toetsen, zoals die van eendenborst of kalfsgebraad. Maar ook bij schaap en lam komt hij volledig tot zijn recht. Je kunt trouwens ook het loof eten; gebruik het eens in de plaats van spinazie. Voordat je de knolraap gebruikt, rasp je de schil er lichtjes af en spoel je hem in water.

Coop. Interbio

INTERBIO is een coöperatie die Belgische groenten- en fruittelers groepeert en de verkoop van biologische en lokale producten promoot. Hun assortiment wordt, in alle transparantie, aangevuld met de hulp van kleine Europese coöperaties met dezelfde waarden.

Dit distributieplatform werd in 2009 opgericht door de familie Lefèvre onder de naam GPFL-Bio en werd vervolgens in 2013 herdoopt tot Interbio.

André, de vader van het gezin, heeft de leiding. Jeanne, zijn dochter, is verantwoordelijk voor de logistiek en de operaties. Moeder Nicole bewerkt met een van hun zonen de velden in Wanfercée-Baulet, dicht bij de coöperatie in Sombreffe.

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je winkelwagen

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google