Paarse knolraap
Détails
Dit knolletje smaakt altijd: geraspt en op smaak gebracht als rauwkost of even aangebakken in een beetje olijfolie. Knolraap gaat perfect samen met gekarameliseerde toetsen, zoals die van eendenborst of kalfsgebraad. Maar ook bij schaap en lam komt hij volledig tot zijn recht. Je kunt trouwens ook het loof eten; gebruik het eens in de plaats van spinazie. Voordat je de knolraap gebruikt, rasp je de schil er lichtjes af en spoel je hem in water.
Reacties
Geen commentaar
Geef als eerste je mening
Dit vind je misschien ook leuk
Coop. Interbio
INTERBIO is een coöperatie die Belgische groenten- en fruittelers groepeert en de verkoop van biologische en lokale producten promoot. Hun assortiment wordt, in alle transparantie, aangevuld met de hulp van kleine Europese coöperaties met dezelfde waarden. Dit distributieplatform werd in 2009 opgericht door de familie Lefèvre onder de naam GPFL-Bio en werd vervolgens in 2013 herdoopt tot Interbio. André, de..