eFarmz
Onze maaltijdboxen
Visfumet Belfond bio
Bio
Deel

Visfumet

Visfumet Belfond bio
Bio
Deel

Biologische artisanale bouillon geproduceerd in Michelbeke, met kwaliteitsingrediënten, zonder zout, smaakversterkers of bewaarmiddelen.

Deze visbouillon is bereid met 600g graten per liter bouillon, verse groenten en aromatische kruiden.

Hiermee geeft u uw sauzen een heerlijke diepte, want elk goed gerecht begint met goede ingrediënten!

Te gebruiken tot: 3 maanden

Droog bewaren. Koel bewaren na opening ( 3 dagen).

Meer weten

Ingrediënten: Water, visgraten*, witte wijn* ( bevat sulfiet), ajuin*, citroensap*, champignon, selder*, tijm*, laurier*.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: Vis, selder en sulfiet.

Belfond

Het maken van kwaliteitsbouillon kost tijd. Maar bij Belfond doen nemen ze die met plezier. Ze selecteren de beste ingrediënten, bereiden ze voor, controleren het kookproces streng en hebben oog voor detail in de afwerking. Dit zorgt ervoor dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Belfond gebruikt alleen de beste, eerlijke ingrediënten om hun bouillon te bereiden. Verse groenten voornamelijk uit België, gezonde Belgische dierenbeenderen en verse specerijen en kruiden vormen de kern van hun bereidingen. Wat smaakversterkers betreft, die komen er bij hen niet in. Ze hebben namelijk niets te verbergen!

Ontdek hun selectie bouillons op basis van verse groenten, runderbeenderen, kalfs-, lams-, gevogelte- of visbeenderen.

Belfond zit ook achter Brothway: gezonde, voedzame bouillons om te drinken of om te gebruiken in een heerlijke kom met ramen. Deze energieboost kan ook in veel diëten worden gebruikt, bijvoorbeeld als eerste warme drank bij intermittent fasting of als deel van een keto-diëet. Verwarmend en hydraterend, Brothway bouillon drankjes zijn een echte energiebom!

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google