eFarmz
Onze maaltijdboxen
Tofu natuur van De Hobbit De Hobbit bio
Bio Veganistisch
Deel

Tofu natuur van De Hobbit

Tofu natuur van De Hobbit De Hobbit bio
Bio Veganistisch
Deel

Deze plantaardige vleesvervanger wordt gemaakt op basis van sojabonen die op natuurlijke wijze worden gekookt en gestremd met nigari.

Er zijn vele manieren om tofu te verwerken in de keuken: je kunt hem mixen en aan een saus toevoegen, je kunt hem verkruimelen over een gratin, in kleine blokjes snijden en bakken in de pan, in schijfjes snijden en serveren in een slaatje, ... Vergeet geen kruiden toe te voegen!

Tofu is een heel wijdverspreid ingrediënt in de Japanse keuken, zowel vanwege zijn smaak als vanwege zijn voedingswaarde. Als bron van eiwitten vormt hij een uitstekende vervanger voor dierlijke producten. Bovendien is hij een uitstekend dieetproduct door het lage vetgehalte en zijn rijkdom aan koolhydraten, vezels, vitamines, mineralen en omega-3.

Koel bewaren

Meer weten

Ingrediënten: gekookte SOJAbonen*, water

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: soja

De Hobbit

De Hobbit is 100% biologisch en is overtuigd van de absolute noodzaak van een transparante en veilige voedselketen. Biologisch staat voor een natuurlijke aanpak, van de teelt van de grondstoffen tot de eindproducten die aan de consument worden verkocht. Geen enkele kunstmatige toevoeging, geen enkele genetische manipulatie. Ze zijn ook een groot pleitbezorger van een eerlijke handel die bijdraagt tot het welzijn van de boeren.

De Hobbit wordt beschouwd als een pionier in vegan alternatieven en daar zijn ze trots op. Leidraad voor het merk is de ontwikkeling van vernieuwende methoden om het welzijn van mens en natuur te vergroten.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google