
Tofu natuur van De Hobbit

Deze plantaardige vleesvervanger wordt gemaakt op basis van sojabonen die op natuurlijke wijze worden gekookt en gestremd met nigari.
Er zijn vele manieren om tofu te verwerken in de keuken: je kunt hem mixen en aan een saus toevoegen, je kunt hem verkruimelen over een gratin, in kleine blokjes snijden en bakken in de pan, in schijfjes snijden en serveren in een slaatje, ... Vergeet geen kruiden toe te voegen!
Tofu is een heel wijdverspreid ingrediënt in de Japanse keuken, zowel vanwege zijn smaak als vanwege zijn voedingswaarde. Als bron van eiwitten vormt hij een uitstekende vervanger voor dierlijke producten. Bovendien is hij een uitstekend dieetproduct door het lage vetgehalte en zijn rijkdom aan koolhydraten, vezels, vitamines, mineralen en omega-3.
Koel bewaren
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten: gekookte SOJAbonen*, water
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: soja
Gelieve in te loggen alvorens je feedback achter te laten
De Hobbit
De Hobbit is 100% biologisch en is overtuigd van de absolute noodzaak van een transparante en veilige voedselketen. Biologisch staat voor een natuurlijke aanpak, van de teelt van de grondstoffen tot de eindproducten die aan de consument worden verkocht. Geen enkele kunstmatige toevoeging, geen enkele genetische manipulatie. Ze zijn ook een groot pleitbezorger van een eerlijke handel die bijdraagt tot het welzijn van de boeren.
De Hobbit wordt beschouwd als een pionier in vegan alternatieven en daar zijn ze trots op. Leidraad voor het merk is de ontwikkeling van vernieuwende methoden om het welzijn van mens en natuur te vergroten.
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google