Bergamot citroenen (IT) bio
Producent:
Coop. Interbio

Bergamot citroenen (IT)

Deze Bergamot citroenen zijn afkomstig uit de biologische tuinbouw met CCPB-certificaat in Italië.  Bergamot is onstaan uit de kruising van bittere sinaasappel met limoen. Ze is ronder dan een klassieke citroen en zowel het vruchtvlees als de schil zijn eetbaar.

Referentie:
LEG22 p

   

3,95 €

500g

Meer weten

Het sap van deze citroen kan zoals gewoon citroensap worden gebruikt en is ideaal in fijn gebak. De schil geeft een geparfumeerde smaak aan tajines, cake, madeleines, zandkoekjes…, maar ook een delicaat aroma aan zwarte theesoorten zoals Earl Grey of Lady Grey.

Coop. Interbio

De familie Lefèvre richtte Interbio op, een coöperatieve vennootschap van Belgische fruit- en groenteproducenten die de verkoop van biologische producten van regionale boeren wil promoten.  Hun assortiment wordt in alle transparantie samengesteld, doordat ze samenwerken met andere kleine Europese coöperatieven die dezelfde waarden delen. Alle leden van de grote familie zijn bij het avontuur betrokken: Vader André heeft de leiding, dochter Jeanne is verantwoordelijk voor de logistiek en de operationele werking. Echtgenote Nicole bewerkt samen met één van hun zonen de akkers in Wanfercée-Baulet.

Alle producten bekijken

 

Wat zeggen onze klanten?

Er zijn nog geen reviews van dit product

Alleen leden kunnen reviews publiceren

Inloggen