eFarmz Express
Businesslunch Gerechten Zuivel Vlees/Vis Bakkerij
Bananen Coop. Interbio bio
Bio
Deel

Bananen

Bananen Coop. Interbio bio
Bio
Deel

Tic tac, dit product wordt vandaag over een paar uur bij je afgeleverd. Voeg het gewoon toe aan je mandje en wacht op de thuisbezorging.

Meer weten

Inhoud: 5 à 6 bananen

Weetje: de smaak van de twee soorten bananen is vergelijkbaar: Beeorganic in Nederland zorgt voor de verdere rijping. Dit duurt 7 tot 8 dagen in plaats van de gebruikelijke 3 tot 4 dagen voor conventionele leveringen. Hierdoor krijgen de bananen een aangenamere smaak en het zorgt ervoor dat het fruit langer bewaart.

Coop. Interbio

INTERBIO is een coöperatie die Belgische groenten- en fruittelers groepeert en de verkoop van biologische en lokale producten promoot. Hun assortiment wordt, in alle transparantie, aangevuld met de hulp van kleine Europese coöperaties met dezelfde waarden.

Dit distributieplatform werd in 2009 opgericht door de familie Lefèvre onder de naam GPFL-Bio en werd vervolgens in 2013 herdoopt tot Interbio.

André, de vader van het gezin, heeft de leiding. Jeanne, zijn dochter, is verantwoordelijk voor de logistiek en de operaties. Moeder Nicole bewerkt met een van hun zonen de velden in Wanfercée-Baulet, dicht bij de coöperatie in Sombreffe.

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google