eFarmz Express
Gerechten Zuivel Vlees/Vis Bakkerij Traiteur Home & Beauty Feestdagen
Traditionele limonade met framboos-munt L'Annexe bio
Bio
Deel

Traditionele limonade met framboos-munt

Traditionele limonade met framboos-munt L'Annexe bio
Bio
Deel

Tic tac, dit product wordt vandaag over een paar uur bij je afgeleverd. Voeg het gewoon toe aan je mandje en wacht op de thuisbezorging.

Meer weten

Ingrediënten*: water, rietsuiker*, citroenen*, frambozen*, munt*

*afkomstig uit de biologische landbouw.

L'Annexe

L’Annexe is een brouwerij/fermenterie die ambachtelijke bieren en natuurlijke limonades maakt. De dranken worden gefermenteerd volgens een oude en natuurlijke methode, bevatten minder suiker en geen kleurstoffen of additieven, en er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Het gebouw waarin ze brouwen hoort bij de kunstschool Van der Kelen, die in dezelfde straat gelegen is. Toen er voor de brouwerij een naam moest worden gevonden, kozen Grégoire en Max, de oprichters, gewoon de naam van het atelier: L'Annexe.

In januari 2017 creëerden ze hun eerste bier, in een atelier in Sint-Gilles.

Grégoire en Max, jeugdvrienden, hadden zichzelf twee uitdagingen gesteld: een marathon lopen en hun eigen bier brouwen. Nadat ze het eerste doel hadden bereikt, startten ze met het creëren van hun eigen bier, en stilaan rijpte het idee om het op de markt te brengen. Na verloop van tijd raakten ze geïnteresseerd in andere vormen van fermentatie, en zo startten ze met limonades.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google