eFarmz
Onze maaltijdboxen
Ritchie "Lemon" Ritchie
Deel

Ritchie "Lemon"

Ritchie "Lemon" Ritchie
Deel

Neem een royale dosis citroensap en voeg er een ietsepietsie frambozensap en prik aan toe, en wat krijg je?

Een schattig roze limonade. En nog heerlijk verfrissend ook! Met de groeten van Ritchie.

Te gebruiken tot: 1 maand

Op kamertemperatuur bewaren

Meer weten

Ingrediënten: koolzuurhoudend water, vruchtensap (niet-alcoholisch gefermenteerd appelsap 2%, citroensap 1%) uit concentraat, zoetstoffen: erythritol, steviolglycosides, sucralose, natuurlijk kolanootextract, natuurlijke cafeïne, natuurlijke aroma’s, natuurlijke kleurstof: gerstemoutextract

Allergenen: gluten

Ritchie

Cola, sinaasappel of pompelmoes: Ritchie staat voor limonades bereid met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen en met rietsuiker. Het recept dateert uit de jaren 1950 en werd verbeterd tot een 2.0 versie!

Ritchie werd voor het eerst op de markt gebracht in de jaren 1950 en werd oorspronkelijk gemaakt bij brouwerij Tielemans brouwerij in Aarschot. In 1969 werd de productie overgebracht naar de familiebrouwerij Verlinden in Lubbeek.

Zoals voor veel van onze producenten is Ritchie in de eerste plaats een familieverhaal. Toen de ouders van Jan een overname voorstelden van de familiebrouwerij die de limonades produceerde, weigerde hij, op dat moment bewandelde hij liever een ander pad in de marketingwereld. 22 jaar later, nadat Jan een kinderfoto van zichzelf in Ritchie-kratten had teruggevonden, besloot hij alles achter zich te laten en weer limonades te gaan maken, maar dan in een 2.0 versie.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google