BeKombucha x Brasserie de la Houppe
BOOCH JAUNE: de Brasserie Namuroise de la Houppe met haar HOUPPE, een blond bier met kopertinten dat je verleidt met zijn fijne en evenwichtige bitterheid.
Het kombucha-bier is heel populair in de VS en Canada. Dit type drank bestaat nog niet in België, maar afgaande op hun brouwersvaardigheden zou het jammer zijn om er geen kennis mee te maken! Bovendien gaat de consument steeds vaker op zoek naar lichtere biertjes die zowel feestelijk als verfrissend zijn. Deze vaststelling was de aanzet voor het BOOCH-project: een blending ontwikkelen van de frisse en artisanale BeKombucha met hun lievelingsbieren ... Het BOOCH-project behelst in de eerste plaats samenwerkingen met lokale en artisanale brouwerijen. Het maakt daarbij niet uit of ze bio of traditioneel zijn, want het is de smaak die telt!
Maximale houdbaarheid: enkele maanden
Droog bewaren, koel drinken
Détails
Vol: 4,2°
Ingrediënten: het bier Houppe (water, roggemout, hop, gist, suiker), BeKombucha (water, suiker*, groene thee*, verbena*, citroenmelisse*, brandnetel*, kombuchaferment*)
*afkomstig uit de biologische landbouw.
Allergenen: glutenReacties
Geen commentaar
Geef als eerste je mening
Dit vind je misschien ook leuk
Bekombucha
“BeKombucha, een gezond en smaakvol drankje op basis van gefermenteerde thee, en van nature rijk aan probiotica en vitamines. De subtiele smaak van groene thee, de fruitige toetsen, het lage suikergehalte, de fijne bubbeltjes en de gefermenteerde, zurige accenten leveren een origineel product op. Biologische, met zorg geselecteerde ingrediënten: groene thee (rijk aan antioxidanten), verbena..