eFarmz
Onze maaltijdboxen
Ambachtelijke tonic L'Annexe bio
Bio
Deel

Ambachtelijke tonic

Ambachtelijke tonic L'Annexe bio
Bio
Deel

Iedereen ken de beroemde ‘tonic’, L’Annexe stopte hem in een nieuw jasje! Gefermenteerde dranken zijn de voorlopers van industriële frisdrank. Fermentatie is een eeuwenoude en natuurlijke methode zonder alle additieven en chemische kleurstoffen. Ze bevatten ook veel minder suiker en zijn gemaakt met echte ingrediënten.

Te gebruiken tot: 2 jaar.

Op kamertemperatuur bewaren.

Meer weten

Ingrediënten*: water, rietsuiker*, citroenen*, limoen*, Thais citroengras*, kinabast, specerijen

*afkomstig uit de biologische landbouw.

L'Annexe

L’Annexe is een brouwerij/fermenterie die ambachtelijke bieren en natuurlijke limonades maakt. De dranken worden gefermenteerd volgens een oude en natuurlijke methode, bevatten minder suiker en geen kleurstoffen of additieven, en er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Het gebouw waarin ze brouwen hoort bij de kunstschool Van der Kelen, die in dezelfde straat gelegen is. Toen er voor de brouwerij een naam moest worden gevonden, kozen Grégoire en Max, de oprichters, gewoon de naam van het atelier: L'Annexe.

In januari 2017 creëerden ze hun eerste bier, in een atelier in Sint-Gilles.

Grégoire en Max, jeugdvrienden, hadden zichzelf twee uitdagingen gesteld: een marathon lopen en hun eigen bier brouwen. Nadat ze het eerste doel hadden bereikt, startten ze met het creëren van hun eigen bier, en stilaan rijpte het idee om het op de markt te brengen. Na verloop van tijd raakten ze geïnteresseerd in andere vormen van fermentatie, en zo startten ze met limonades.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google