eFarmz
Onze maaltijdboxen
L'Inattendu, wit wijn Les Davids bio
Bio
Deel

L'Inattendu, wit wijn

L'Inattendu, wit wijn Les Davids bio
Bio
Deel

Expressif sur des notes de pêches et de fleurs blanches au nez, la bouche est équilibrée et fruitée. Ce vin frais et festif est idéal comme mise en bouche. 

Accords : Parfait comme mise en bouche avec des olives vertes et du fromage. La fraîcheur et la minéralité de ce vin accompagneront également les plateaux de fruits de mer et les crustacés.

Degré d'alcool : 12°

Meer weten

Cépages : Chardonnay, Cinsault et Viognier

Vin issu de l’agriculture biologique

Allergènes : contient des sulfites

Année : 2021

Les Davids

In 2000 verwezenlijkte Sophie Le Clercq, Belgische van geboorte, haar droom: een eigen landgoed, verankering en terugkeer naar de roots. Ze deed dit met een eigen project waarbij ze wijnbouw en gemengde landbouw combineert op een domein aan de rand van de bergen van de Luberon.

Een zeldzaam en goed bewaard terroir voor uitzonderlijke wijnen: Les Davids is een domein op 580 meter hoogte en ligt genesteld in een beschermde vallei tussen de Mont Ventoux en de andere bergen van de Vaucluse.

Voor Les Davids wordt bewust gekozen voor gemengde, biologische landbouw. Dit zorgt voor het behoud van de biodiversiteit en de aanwezigheid, zowel op de druiven als in de kelder, van natuurlijke gisten waarvan de kwaliteit een perfecte gisting garandeert.

Van de keuze van de wijnstokken tot en met het maken van de wijn, alles staat in de bodem geschreven. De natuur waakt over dit land, door een goede ligging en de aanwezigheid van water, met een rijke biotoop en een bezonning afhankelijk van de helling, waardoor het domein uiteenlopende druivensoorten kan verbouwen.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google