eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kefir gember & rozemarijn Kult bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Lactosevrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Kefir gember & rozemarijn

Kefir gember & rozemarijn Kult bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Lactosevrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

De krachtige eigenschappen van Peruviaanse gember en de aroma's van mediterrane rozemarijn nemen je mee op een reis door de wereld. De gember wordt koud geperst om de voedingsstoffen en vitaminen te behouden.

Je darmflora is dol op probiotica, maar heeft wel wat tijd nodig om eraan te wennen: begin met 2 glazen per dag en luister daarna naar je lichaam.

Maximale houdbaarheid: 3 maanden

Koel bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: echte kefir, gembersap, appelsap, essentiële rozemarijnolie

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: /

Kult

Kult is ontstaan uit een frustratie bij Mathilde: voor haar gaat er niets boven een drankje met vrienden, maar al te vaak was het kiezen tussen een lekker drankje of een kater ‘s anderendaags. En dat wilde ze anders ... Daarom ontwikkelde ze Kult, een sprankelend, alcoholvrij aperitief dat niet alleen heel erg lekker is, maar ook goed voor lijf en leden voor wie het drinkt. Vruchtenkefir bevat een verscheidenheid aan nuttige bacteriën, waardoor het een ideaal probioticum is dat onze immuniteit versterkt en bijdraagt tot een goede spijsvertering. Bovendien wordt volgens de huidige kennis van de wetenschap aangenomen dat onze darmen ons tweede brein zijn. Een reden te meer om onze flora verstandig te voeden.

Als bio-ingenieur had Mathilde altijd bewondering voor wat miljoenen kleine wezens kunnen bereiken door hun krachten te bundelen. In de keuken experimenteerde ze graag met culturen door allerlei gefermenteerde producten te bereiden. Ze heeft dan ook niet geaarzeld toen haar moeder haar kefirkorrels bezorgde!

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google