eFarmz
Onze maaltijdboxen
Biologische gemalen koffie uit Peru Torrefactory bio
Bio
Deel

Biologische gemalen koffie uit Peru

Biologische gemalen koffie uit Peru Torrefactory bio
Bio
Deel

Deze fair trade koffie wordt geproduceerd door de coöperatie Ordo Verde die gevestigd is in de provincie Lamas, in Peru.

Na de oogst werd de koffie beoordeeld door de Speciality Coffee Association of America (SCAA), die de biologische Peruviaanse koffie het cijfer 1 gaf. Dit cijfer wordt alleen toegekend aan koffies van uitstekende kwaliteit en met zeer weinig minpunten.

Eens in de kop proef je een verfijnd zuurtje en de subtiele body van de Peruviaanse koffie. Laat je verrassen door de florale en kruidige nuances en de uitgesproken noten van vanille.

Maximale houdbaarheid: twee jaar

Bewaren: Vermijd schommelingen in temperatuur en licht. De koffie wordt bewaard in een zak die beschut tegen wisselend licht. Vermijd dat de verpakkingen worden blootgesteld aan warmteschommelingen (achter een raam in de zon, naast een radiator enz.)

Meer weten

Het branden van de biologische Peruviaanse koffie: Bij deze biologische Peruviaanse koffie is het zuurtje en de intensiteit mooi in evenwicht. We branden hem iets harder dan onze pure origines met een mild profiel. Zo kunnen we de natuurlijke ronde smaak verder ontwikkelen en heerlijk zachte extracties bekomen.

Torrefactory

De missie van Torrefactory is om kwaliteitskoffie toegankelijk te maken voor iedereen. Hiervoor selecteert Torrefactory met zorg de beste origines en brandt die artisanaal in België. De koffie van Torrefactory is verkrijgbaar als bonen, maar ook in een gemalen versie. Alle soorten zijn ook gecertificeerd fair trade en biologisch. Bovendien gaat het merk voluit voor drie kernwaarden: een onberispelijke kwaliteit, respect voor mens en natuur en een moderne, efficiënte service.

Torrefactory werd opgericht in 2017 en is gevestigd in Ottignies, in het hart van Waals-Brabant.

Torrefactory is in de eerste plaats het verhaal van een ontmoeting bij een goede kop koffie tussen drie gepassioneerde ondernemers. Die eerste ontmoeting vond plaats in 2016 toen Laurent, toen actief in de wereld van de thee, François ontmoette, een ambachtelijke brander van de vierde generatie. In 2018 ontmoette Laurent op zijn beurt Cédric, die gepassioneerd is door het ondernemerschap en wilde bijdragen aan een project dat kwaliteit en vakmanschap in de verf zet. Het klikte meteen en Cédric sloot zich aan bij Torrefactory, al snel gevolgd door Florent, die zich enkele maanden later bij hen aansloot.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google