eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kombucha hibiscus Bekombucha bio
Bio {{ '0.5' | currency({symbolPosition: 'back'}) }}
Deel

Kombucha hibiscus

Kombucha hibiscus Bekombucha bio
Bio {{ '0.5' | currency({symbolPosition: 'back'}) }}
Deel

BeKombucha is een gezond, smaakvol drankje op basis van gefermenteerde thee en van nature rijk aan probiotica en vitamines. De subtiele smaak van groene thee, de fruitige toetsen, het lage suikergehalte, de fijne bubbeltjes en de gefermenteerde, zurige accenten leveren een origineel product op.

Te gebruiken tot: 3 dagen na opening

In de koelkast

bewaren, zelfs als de fles nog niet geopend is.

Meer weten

Ingrediënten*: gefilterd water, bietensuiker* (verwerkt tijdens fermentatie), groene thee*, hibiscus*, ijzerkruid*, melisse*, ferment voor kombucha*

*afkomstig uit de biologische landbouw

Bekombucha

“BeKombucha, een gezond en smaakvol drankje op basis van gefermenteerde thee, en van nature rijk aan probiotica en vitamines. De subtiele smaak van groene thee, de fruitige toetsen, het lage suikergehalte, de fijne bubbeltjes en de gefermenteerde, zurige accenten leveren een origineel product op. Biologische, met zorg geselecteerde ingrediënten: groene thee (rijk aan antioxidanten), verbena en citroenmelisse (goed voor de vertering en kalmerend), bietsuiker (lokaal), kombuchaferment. Niet gepasteuriseerd om de goede eigenschappen van de fermentatie te behouden. Zonder bewaarmiddelen."
Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google