eFarmz
Onze maaltijdboxen Feestdagen
La Brunette, bruin bier La Brasserie du Renard bio
Bio
Deel

La Brunette, bruin bier

La Brunette, bruin bier La Brasserie du Renard bio
Bio
Deel

Lichtbruin bier, bitterzoet en gekruid met vanillestokjes. Een echt winterbiertje! 

La Brunette is niet echt een bruin biertje en heeft al meer dan één bierdrinker verrast. De vanille wordt hier gebruikt in de vorm van vanillestokjes. Zo krijg je een zachte, licht houtachtige toets waardoor la Brunette niet langer in de grote groep bruine bieren thuishoort. Het brouwsel is immers noch sterk of zoet zoals de traditionele bruine bieren, maar ook niet bitter, zoals de nieuwste bruine bieren van nu.

Te gebruiken tot: 1 jaar

Bewaring: tussen 10 en 14 °C.

Meer weten

Ingrediënten: Bleek bio-gerstemout (pale, caramel en geroosterd), Belgische biologische hop East Kent Golding en Saaz, vanillestokjes, gist.

La Brasserie du Renard

De Brasserie du Renard brouwt ambachtelijke en gecertificeerd biologische bieren volgens eigen recept. De brouwerij gebruikt hiervoor grondstoffen – mout, hop en fruit – die lokaal worden geteeld en rechtstreeks bij de producenten worden aangekocht ... Alle bieren zijn ongefilterd, niet gepasteuriseerd, hergist op fles (drievoudige gisting) en worden bewaard gedurende de tijd die nodig is om hun aroma's ten volle te laten ontwikkelen. 

De Brasserie du Renard is een sociaal bedrijf dat middelen inzet voor het ondersteunen en ontwikkelen van lokale activiteiten die een sociale en ecologische meerwaarde bieden: ontwikkeling van korte ketens voor de verkoop, deelname aan een lokale munt, samenwerking met coöperatieve kruidenierswinkels en groepen, betrokkenheid bij de sociale en solidaire werkplaats GeT'iT ... 

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google