eFarmz
Onze maaltijdboxen
Renard Pils, een lichtblond en licht hoppig bier La Brasserie du Renard bio
Bio
Deel

Renard Pils, een lichtblond en licht hoppig bier

Renard Pils, een lichtblond en licht hoppig bier La Brasserie du Renard bio
Bio
Deel

Dit blonde biertje is licht hoppig, erg verfrissend en bio-gecertificeerd.

Alcoholgehalte: 4,5% vol.

Meer weten

Ingrediënten: water, bio-gerstemout, bio-appelsap, biologische hop Golding, hopsoorten, biosuiker van de hergisting, gist.

Bewaaradvies: tot een jaar na na de brouwdatum houdbaar in de kelder (tussen 10 en 14 °C), liefst rechtop. Serveer tussen 4 en 6 °C, zodat de frisheid mooi tot zijn recht komt.

Artisanaal bier van hoge gisting, hergisting op fles. Gemiddelde bitterheid. Heel fris, lichte appelaroma’s.

La Brasserie du Renard

De Brasserie du Renard brouwt ambachtelijke en gecertificeerd biologische bieren volgens eigen recept. De brouwerij gebruikt hiervoor grondstoffen – mout, hop en fruit – die lokaal worden geteeld en rechtstreeks bij de producenten worden aangekocht ... Alle bieren zijn ongefilterd, niet gepasteuriseerd, hergist op fles (drievoudige gisting) en worden bewaard gedurende de tijd die nodig is om hun aroma's ten volle te laten ontwikkelen. 

De Brasserie du Renard is een sociaal bedrijf dat middelen inzet voor het ondersteunen en ontwikkelen van lokale activiteiten die een sociale en ecologische meerwaarde bieden: ontwikkeling van korte ketens voor de verkoop, deelname aan een lokale munt, samenwerking met coöperatieve kruidenierswinkels en groepen, betrokkenheid bij de sociale en solidaire werkplaats GeT'iT ... 

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google