eFarmz
Onze maaltijdboxen
Gemalen gourmetkoffie, fairtrade Café Cordier
Lage Prijzen
Deel

Gemalen gourmetkoffie, fairtrade

Gemalen gourmetkoffie, fairtrade Café Cordier
Lage Prijzen
Deel

Deze koffie is een assemblage van de beste koffiesoorten van Zuid- en Centraal-Amerika. De ongeëvenaarde selectie van koffiebranderij Cafés Cordier wordt gekenmerkt door een unieke smaaksterkte, een subtiel aroma en een grote finesse.

Ideaal voor liefhebbers van zachte koffie.

Maximale houdbaarheid: enkele dagen

Droog bewaren

Meer weten

Cafés Cordier waren de pioniers die dit label in de Waalse wereld van de koffie introduceerden. Ze staan garant voor heerlijke koffie, vacuüm verpakt en met versheidsklep. Het Max Havelaar-label wordt uitsluitend uitgereikt aan producten die aan de internationale criteria voor eerlijke handel voldoen. Het gaat dan vooral om bepaalde voorwaarden rond de productie en prijs.

Café Cordier

De familie Cordier is gevestigd in België in de regio rond Bergen en voert al sinds 1956 brandingen uit van vader op zoon. In dat jaar deed grootvader Armand zijn eerste branding. Zijn zaak van kruidenierswaren in bulk, die aan het huis grenst, brengt hem ertoe om zijn aanbod uit te breiden en zijn klanten gebrande koffie aan te bieden. Zo’n twaalf jaar later neemt zijn zoon Jean de zaak over. Hij laat de kruidenierszaak vallen en wijdt zich volledig aan de koffie.

Vandaag ontfermt zijn zoon Claude zich met dezelfde passie over de koffiebonen. 

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google