Waarom een abonnement?

Omdat ze superpraktisch zijn

  • Ze zijn gemakkelijk: Uw boodschappen worden met vaste regelmaat geleverd (elke week, om de 2 weken of zelfs elke maand) zonder dat u eraan moet denken!
  • Ze zijn goedkoper: Als u geabonneerd bent op een versmand, hoeft u de verwerkingskosten van €2,5 niet te betalen. U kunt er dus tot €125 per jaar mee uitsparen!
  • Ze zijn flexibel: U kunt altijd andere producten van de eFarmz website aan uw mand toevoegen. En dat nog altijd zonder verwerkingskosten!
  • Ze zijn zonder risico: Onze abonnementen zijn vrijblijvend. U kunt ze dus op elk moment stopzetten, wanneer u dat maar wilt.

Omdat ze anders dan anders zijn

Herontdek hoe een echte moestuin smaakt, op het ritme van de natuur en met groenten van bij ons.

De inhoud van de versmanden is seizoensgebonden. U maakt dus regelmatig kennis met nieuwe vruchten en groenten, of laat uw familie er kennis mee maken.

Hoe werkt het?

  1. U maakt een klantenaccount aan (of u logt in, als u al een klantenaccount heeft)
  2. U kiest uw versmand
  3. U kiest met welke regelmaat u ze wilt ontvangen en welke dag van levering u het beste schikt (woensdag, donderdag of vrijdag)
  4. U kiest waar u de levering wilt ontvangen: hetzij gratis in een afhaalpunt, hetzij rechtstreeks bij u (alleen voor abonnementen van meer dan €25) met een toeslag van €3, of gratis wanneer uw totale bestelling (abonnement + producten van eFarmz) meer dan €70 bedraagt.
  5. U kiest uw betalingswijze (creditcard of voorafbetaling per overschrijving)

Daarna kunt u elke week, zonder verwerkingskosten, eender welk product van uw keuze aan uw levering met abonnement toevoegen.

Een wijziging van uw gewoontes? Geen probleem, in uw klantenzone kunt u één of meerdere leveringen opschorten en de plaats van levering of de gekozen versmand aanpassen, tot ten laatste 2-3 dagen voor de geplande levering (Als u voor levering op woensdag of donderdag heeft geopteerd, kunt u wijzigingen maken tot uiterlijk maandag om 12.00 u. Koos u de levering op vrijdag, dan kunt u wijzigingen maken tot uiterlijk woensdag om 12.00 u).


Bekijk onze versmanden met abonnement