eFarmz
Onze maaltijdboxen
Couscous (XL) eFarmz bio
Bio
Deel

Couscous (XL)

Couscous (XL) eFarmz bio
Bio
Deel

Bestel de couscous van eFarmz in een duurzamere verpakking!

Couscous wordt gemaakt van durumtarwe en kan zowel bij koude als warme gerechten gegeten worden.

Bereiding: doe één deel couscous in een kom en overgiet met anderhalf keer zoveel kokend water. Laat 10 minuten afgedekt staan en roer vervolgens los met een vork.

Gebruik je couscous om tabouleh mee te maken of om bij tajine te serveren..

Te gebruiken tot: 2 maanden

Bewaren op een droge, koele en donkere plaats.

Geef dit zakje een tweede leven door het te hergebruiken, te recycleren of het naar ons terug te sturen, dan recycleren wij het.

Ook verkrijgbaar in een zakje van 900g.

Meer weten

Ingrediënten: Volkoren griesmeel van harde tarwe*

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: Gluten.

eFarmz

Sinds het begin van ons avontuur staat het aanbieden van biologische en betaalbare producten centraal in de aanpak van eFarmz.

Na 10 jaar bestaan lanceren we met eFarmz een eigen merk in lijn met onze waarden: een reeks betaalbare en kwaliteitsvolle producten!

Dit eFarmz-merk bestaat uit meer dan 50 referenties van droge voeidng voor dagelijk gebruik. Pasta, rijst, bulgur, linzen, kikkererwten, maar ook meel, suiker, muesli, hazelnoten, cashewnoten, rozijnen en vele anderen werden door de Ferme de Nos Pilifs verpakt in bokalen of recyleerbare zakjes en zijn nu beschikbaar op onze website.

We willen met dit merk een voorbeeld zijn qua duurzaamheid. De bokalen die we gebruiken zijn namelijk herbruikbaar en deel van een internationaal statiegeldsysteem. We werken hiervoor samen met Bring Back, een lokale speler in de ciruclaire sector, die zich specialiseerde in het schoonmaken en verdelen van herbuirkbare bokalen. Zij berekenden dat het hergebruiken van een glazen flessen of bokalen 79% minder CO2 verbruikt dan het recyclen ervan.

Onze zakjes bestaan voor 100% uit recycleerbaar papier en worden in België geproduceerd.

Betaalbare en duurzame producten zijn nu maar een klik verwijderd zijn!

Je hoeft enkel te bestellen en wat ruimte vrij te maken in je keukenkasten voor de fantastische producten van eFarmz. ;)

Dit project werd mogelijk gemaakt met de hulp van Be Circular - Be Brussels, Shifting Economy Brussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google