eFarmz
Onze maaltijdboxen
Focaccia Provençaalse kruiden, glutenvrij Chambelland bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Focaccia Provençaalse kruiden, glutenvrij

Focaccia Provençaalse kruiden, glutenvrij Chambelland bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Gewoon, met sesam of met Provençaalse kruiden, de focaccia op basis van rijst van Chambelland hoeft zijn Italiaanse neef niet te benijden!

Licht, smeltend en knapperig na het roosteren, perfect als aperitief of voor heerlijke hartige voorgerechten.

Al 10 jaar een kwaliteitsreferentie op het gebied van glutenvrij brood en gebak, Chambelland biedt verschillende soorten brood en focaccia gemaakt met rijstmeel.

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Rijstmeel*, gefilterd water, margarine*, suiker*, verse bakkersgist*, zout, olijfolie*, Provençaalse kruiden*.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen:Kan sporen van sesam bevatten.

Chambelland

In 2007 stapte Thomas Teffri-Chambelland over op bakken en richtte in 2007 de International Bakery School op. Als bioloog van opleiding was hij geïntrigeerd door glutenvrij brood op basis van boekweit en rijst. Hij stelde zichzelf als doel glutenvrije broden te creëren waarbij je niet moet inboeten qua smaak.

Nathaniel Doboin, een ondernemende wereldreiziger, besluit de reclamewereld te laten voor wat hij is en in plaats daarvan de wereld rond te reizen op zoek naar zinvolle projecten rond voeidng om in te investeren.

Deze twee ontmoetten elkaar in 2012 en besloten een bakkerij op te richten in Parijs met als uithangbord een van nature glutenvrij biologisch rijstbrood. Een bedrijf dat duurzaam wil zijn, zowel met respect voor het milieu als voor mensen. Ook besteden de twee mannen bijzondere aandacht aan de kwaliteit van hun producten. Daarom leggen ze een bevoorradingslijn aan die zich uitsluitend toelegt op van nature glutenvrije granen, wat uiteindelijk lijdt tot een eigen molen om rijstmeel te produceren, aangezien er tot dan geen molen bestaat die enkel glutenvrije granen maalt.

Tot slot zetten ze samenwerkingen op met ervaren molenaar Stéphane Pichard, Italiaanse graanproducent Gianmario Viola en de Lombardische rijstboeren Laura en Livia, waarbij telkens de focus ligt op de kwaliteit en duurzaamheid van hun productie.

Sinds 2014 staat Chambelland in voor het malen van al zijn eigen melen, waardoor het een unieke kwaliteit aan zijn glutenvrije broden kan toevoegen; recht van het veld, over de bakkerij tot bij u thuis!

Brood, focaccia's, koekjes, chouquettes, taartjes: geen klassieker ontsnapt aan de knowhow en creativiteit van de Chambelland-bakkers.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google