
Boekweitmeel

Boekweit is van nature glutenvrij en een bron van eiwitten en vezels. Boekweitmeel wordt gebruikt om "Bretonse" pannenkoeken of blini's te maken. Het kan puur of gemengd met ander meel worden gebruikt.
Vervaldatum: meer dan een jaar
Bewaren: droog
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten*: boekweitmeel*
*van biologische landbouw
Oorsprong: België
Gelieve in te loggen alvorens je feedback achter te laten
Graines de Curieux
Om hun verschillende productassortimenten samen te stellen, werken ze samen met professionals uit de biologische landbouw. De boeren telen de producten op Belgisch grondgebied volgens de specificaties en richtlijnen van Graines de Curieux. Graines de Curieux koopt de productie nadien op en brengt die na verwerking onder de eigen merknaam op de markt.
Dit landbouwconcept omvat een belangrijke menselijke component. Doorheen het hele proces zetten ze hun partners in de kijker: zij die de zaden verbouwen en zij die ze vakkundig verwerken. Die mensen moeten correct betaald worden. Dat is eerlijke en lokale handel: bio-proxy-fair!
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google