
Glutenvrije carrot cake-muffin

Malse en lekkere vegan glutenvrije carrot cake-muffin van bakkerij So Bake It.
Maximale houdbaarheid: 3 dagen
Droog en koelbewaren
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten*: Vers geraspte wortelen*, plantaardige haverdrank* (water, haver*, zeezout), volkorenrijstmeel*, blonde rietsuiker*, tapiocazetmeel*, aardappelzetmeel*, zonnebloemolie*, krenten*, lijnzaad*, kaneel*, bakpoeder*, gemberpoeder*, natriumbicarbonaat, guargom*, zeezout.
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: /
Gelieve in te loggen alvorens je feedback achter te laten
So Bake it
Soheila Sadraee voltooide een artistieke schildersopleiding en werkte de eerste jaren van haar carrière in de kunstsector. Nadat ze moeder werd, heeft ze besloten om van haar passie haar beroep te maken: lekker koken, waarbij ze haar verbeelding ten dienste stelt van een perfecte harmonie tussen smaken.
Soheila groeide op tussen de stapels oosterse tapijten van haar vader en de winkel met biologische voeding van haar moeder, de perfecte mix van traditie en ecologie. Ze beschouwt zichzelf als het resultaat van een liefde voor het biologische en voor het authentieke! Dompel je onder in haar smaakvolle producten, ze zijn 100% biologisch en glutenvrij.
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google