eFarmz
Onze maaltijdboxen
Speciale speltbloem ‘Spéciale d'épeautre’ Moulin de Hollange
Deel

Speciale speltbloem ‘Spéciale d'épeautre’

Speciale speltbloem ‘Spéciale d'épeautre’ Moulin de Hollange
Deel

Speltbloem ‘Spéciale d'épeautre’ is een originele creatie van de molenaar: een volkorenbloem, fijngemalen, met unieke smaakeigenschappen.

Met de ‘Spéciale d'épeautre’ maak je bruin brood met aroma’s van gedroogd fruit en moutkleurig broodkruim dat lang houdbaar is.

Je kunt deze bloem ook puur gebruiken, in bruin brood, taarten, koekjes, pannenkoeken, verse pasta

Maximale houdbaarheid: enkele maanden

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten: speltbloem

Allergenen: gluten

Moulin de Hollange

De MOULIN DE HOLLANGE is een van de laatste nog actieve watermolens in België. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van natuurlijk spelt- en tarwemeel van uitzonderlijke kwaliteit.

Al ruim 6 eeuwen worden de twee schoepenraderen van de Moulin de Hollange aangedreven door het water van de Strange, een zijrivier van de Sûre, op het grondgebied van het Parc Naturel Haute Sûre Forêt d’Anlier. Het molenproject, dat in 2013 werd bekroond met de Godefroid voor Duurzame Ontwikkeling, streeft naar ontwikkeling van de huidige en toekomstige generaties in harmonie met hun omgeving.

In 2009 besloot Adrienne de magistratuur en de stad te verlaten om dit project over te nemen en zich te wijden aan haar passie: exceptionele voedingsproducten. Samen met de ontwikkeling van haar activiteit met ambachtelijke producten, renoveerde ze de molen om te voldoen aan de normen van de 21e eeuw. De Moulin de Hollange is daarnaast ook een plaats van persoonlijke ontplooiing voor de mensen die er werken, Christophe en Emmanuelle. Met de dagelijkse omkadering van een meester-ambachtsman leerden deze jongeren zonder diploma een vak waarmee ze hun innerlijk tot expressie kunnen brengen.

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google