eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kramiek, niet gesneden BONPAIN bio
Bio
Deel

Kramiek, niet gesneden

Kramiek, niet gesneden BONPAIN bio
Bio
Deel

Deze kramiek heeft licht, wit broodkruim en is royaal voorzien van rozijnen. In de uitgesproken smaak komt de mix van ingrediënten mooi naar voren. Vooral dankzij de rozijnen is dit brood perfect voor een heerlijk ontbijt of geslaagde brunch.

Het bevat melk noch eieren en is dus vegan. Smaakt op zijn best met een laagje rauwmelkse boter, of net uit de toaster.

Maximale houdbaarheid: enkele dagen

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: Bloem* (TARWE T55*, TARWE T75*), rozijnen*, water, blonde rietsuiker*, olijfolie*, gist, Tavira-zout, vegan glazuur

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: gluten, kan sporen bevatten van sesam, melk, eieren en noten.

BONPAIN

BONPAIN is een biologische, artisanale bakkerij met een tiental personeelsleden. BONPAIN staat voor een lang gistingsproces, speciaal ontworpen molenstenen en vers gemalen meel.

Drijvende kracht achter BONPAIN is Joao, zoon van de oprichter, die in 1986 de familiebakkerij uit Haren heeft overgenomen.

De bakkers van BONPAIN zijn perfectionist in hart en nieren en maken hun brood met de hand. Ze gebruiken hiervoor zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, niets wordt aan het toeval overgelaten. De tarwe en spelt worden plaatselijk geteeld door landbouwers die vastbesloten zijn kwaliteit te produceren met respect voor de bodem. Ook hun zuurdesem is een lokaal product. Onlangs heeft Agribio zich bij hun avontuur aangesloten. Agribio levert nu zijn granen en meel aan de bakkers van BONPAIN zodat ze die kunnen verwerken tot traditionele kwaliteitsbroden.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google