Ferme Les Paniers Verts

Ferme Les Paniers Verts

Een familieboerderijtje waar het leven rond de moestuin draait, gelegen in een dorpje in een uithoek van Waals-Brabant: welkom bij Valerie en Didier! De plek werd 50 jaar geleden gekozen door de grootvader van Valerie, die tuinman en tuinbouwer was.

Hij concentreerde zich toentertijd alleen maar op het verbouwen van groenten, fruit, Poitevine chrysanten en grote bloemen voor kransen en kussens.

Wanneer Valerie jaren later met een diploma tuinbouw op zak de zaak overneemt... ziet ze in dat de tuin veel troeven heeft, maar dat de infrastructuur verouderd is. Dat is het begin van een langzame transformatie van de uitbating, te beginnen met het plaatsen van een Venlo-serre van 750 m2 en de omschakeling van de oude boomgaard naar een moestuin.

Vandaag de dag bewerkt het koppel drie percelen met een totale oppervlakte van ruim 7 hectare, allemaal in biologische landbouw.

Dit alles met één enkel doel: in een mooi en rustgevend kader groenten van topkwaliteit verkopen en hun liefde voor de moestuin en lekkere groenten met iedereen delen.

Er zijn geen producten.